25 Ocak 2014 Cumartesi

X Boku SS - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Shirakiin sülalesinden Shirakiin Riricho tek başına kimseye bağımlı olmadan yaşayamamayı kendine kompleks yapmış, bu yüzden de "Ayakashi Kan" diye bilinen malikaneye taşınıp kendi başına kalma ihtiyacı duyan bir hatundur. Bu malikaneye son derece katı ve zor sınavları vererek girebilen herkese eşlik edecek bir de SS (Gizli servis) ajanı bulunmaktadır.
Her ne kadar, başta Riricho ona bir SS'in eşlik etmesini reddetse de, zamanla kendini onun korumasına adayan bu ajanın, aslında bir zamanlar hayatını kurtardığı Tilki Ruhu olduğunu keşfeder.


Kamisama no Inai Nichiyoubi - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Tanrı dünyayı bir pazartesi günü yaratır ve haftanın cumartesine kadar olan 6 günü boyunca tüm ayrıntılarını düzenler. Çok sevdiği dünyayı 15 yıl önce bir pazar günü terk eder. Bu tarihten itibaren dünyada doğumlar durur ve ölüler ise artık ölü değildir.Çöküşün eşiğine gelmiş dünyada ölüleri huzura erdirecek tek şey mezarcı adı verilen görevlilerdir. Bu kişiler tarafından gömülen insanlar geri dirilemez ve huzura ererler. İşte Ai'de bu işi yapan çocuk yaşta bir mezarcıdır.Yaşadığı köyde kendi hariç 47 köylü vardır.
Birgün Mezarcı Ai kaderiyle yüzleşir. Hampine adında kırmızı gözlü, güzel yüzlü, gümüş saçlı ve kendini “man-eating toy” diye çağıran biriyle karşılaşır. Bu kişi köydeki herkesi öldürür ve Ai'e onları gömmesini söyler.Çünkü kalpleri dursada, beyinleri dağılsada ölüler geri dirilebilirler.(Aslında köydeki Ai hariç hepsi ölü insanlardır ve köylüler Ai'yi kandırıp onun mezarcı olduğuna inandırmışlardır.Ai böylece köyü korumaktadır.Ai'nin köyde hiçbir akrabası yoktur annesi yıllar önce ölmüş ve babasıda gitmiştir ve bir gün geleceği ümidiyle sürekli beklemektedir.) Ai ölmüş annesinden duyduğu kadarıyla babasınında Hanpine "man-eating toy" adını taşıdığını bilmektedir. Karşısında duran kişi kendisinden bir kaç yaş büyük olsada , hatta gerçek isminin farklı olduğunu sadece efsanedeki bir ismi kullandığını söylesede Ai ona baba diye seslenmeye başlamıştır.Böylece köydeki görevi sona eren genç Ai için, Hanpine ile gitmekten başka çare kalmaz.


Guilty Crown - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

2029 senesinde "Kayıp Noel" isimli tanımlanamayan bir virüs salgınının patlak vermesinden sonra Japonya pek çok ulusun oluşturduğu GHQ isimli bir organizasyonun kontrolü altına girmiştir... Ohma Shu sağ elinde psişik güçler barındıran 17 yaşında genç bir oğlandır. Bu, "Kralların Kabiliyeti" olarak bilinen gücü arkadaşlarının içinden eşya veyahut silah çıkartabilmek için kullanabilen genç şu ana dek her ne kadar başkalarının başını belaya sokmamak için uğraşmış olsa da "Undertaker" isimli bir örgüte üye, devlete karşı mechalara pilotluk eden Yuzuriha Inori isimli bir kızla tanıştıktan sonra hayatı kökten değişir.


Hakushaku to Yousei - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Hikaye; 19. yüzyıl İngilteresinde yaşayan Lydia adlı “peri doktoru”nun çevresinde geçer. Mavi şovalye kont, Edgar’la karşılaştığındaysa hayatı 180 derece değişecektir. Edgar, aile yadigarı, değerli bir kılıcı bulmaya çalışırken kendisine yardımcı olması için Lydia’yı yanına alır.


Hakushaku to Yousei [ Special ] - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Bu seri Hakushaku to Yousei 'nin DVD box setinde bulunan Fanlarına özel bir seridir. 6 Bölümden oluşan seri 2-3 dakika sürmektedir. Serimiz, Victoria döneminin İngiltere'sinde geçen romantik hikayemizdeki karakterlerin ''William Shakespeare'' eserleri ile eğlenceli çizimlerin güzel bir harmanlamasından oluşmaktadır. Dünyanın bir çok yerinde özelikle bayan izleyici kitlesini kendine hayran bırakan hoş bir seridir.


Bleach 1.Sezon - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Ichigo Kurosaki, ruhları görmek gibi özel bir yeteneği olan, asi bir gençtir. Hikaye, tuhaf giyinmiş bi yabancı birdenbire Ichigo’nun yatak odasında görünüvermesiyle başlar. Bu yabancı onun kendisini görmesine şaşıran şinigami Rukia Kuchiki’dir.
Tartışmaları bir hollow (şeytani ruh)’un ortaya çıkmasıyla kesilir. Rukia, Ichigo’yu korumaya çalışırken dövüş esnesında ciddi bir şekilde yaralanınca güçlerinin yarısını –onun hollowla karşılaşabilecek seviyeye gelmesini umarak- Ichigo’ya vermeye karar verir. Ichigo istemsizce Rukia’nın güçlerinin hepsini alır ve hollowu kolayca yener.
Sonraki gün Rukia transfer öğrenci olarak Ichigo’nun sınıfına gelir. Şaşırdığı üzere Rukia normal bir insan gibi görünmektedir. Rukia, kendini, insan dünyasında kalmak zorunda bırakan şeyin Ichigo’nun normal olmayan gücü yüzünden kendi gücünün hepsini emmesi olduğunu düşünmektedir. Bu yüzden yeteneklerinin iyileşmesini beklerken gigai (yapay insan vücudu) kullanır. Bu sırada Ichigo da Rukia’nın şinigamilik –hollowları yoketme ve ruhları öteki dünyaya yollama- görevini üstlenmek zorunda kalır.


Kimi Ni Todoke - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Sawako, Kazehaya ve arkadaşlarıyla beraber lisede ikinci sınıfa geçmişler ve yine hep beraber aynı sınıfa düşmüşlerdir. Sawako ile Kazehaya'nın arasındaki görünmez duvar hâlâ olduğu yerde duruyor ve birbirlerinin hisleri bir türlü karşı tarafa ulaşamıyordur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Sawako ile aynı sınıfa düşen Kento'nun bu durumu görüp Sawako ile arkadaşlık kurması ise ikisinin arasındaki engelleri daha da karmaşık bir hale sokar.



Special A - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Special A son derece elit olan bir okuldaki en elit sınıftır okulun en iyi 7 kişisi bu sınıftadır.Ana karakterler olan Hikari ve Kei nin babası çok yakın amerikan güreşi arkadaşlarıdır. Bir gün Hikari ve Kei karşılaşırlar ve Hikari kendine güvenerek Kei'ye meydan okur anacak yenilir bu Hikari'nin ilk yenilgisidir ve bundan sonra tek amacı Kei'yi yenmektir.


Gin no Saji - Online Anime İzle


Anime Konusu

Ailesinden ayrı yaşamayı isteyen Yugo Hachiken, yatılı olan Oezo Tarım Lisesi'ne kaydolur. Hangi okula girerse girsin çalışkanlığı ile hiçbir yerde sorun yaşamayacağını düşünen Yugo yanılıyordur. Şehirde büyümüş biri olan Yugo, bu zorlu tarım hayatıyla acaba nasıl başa çıkacaktır..

Lovely Complex - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Lovely Complex, bir kız ve bir erkek arasındaki bir aşk hikâyesidir. Kız, Risa Koizumi, 172 cm. uzunluğundadır -ki ortalama bir Japon kızından çok daha uzun. Erkek, Atsushi Ootani de 156 cm.dir -ki bu da ortalama bir Japon erkeğine göre oldukça kısa bir uzunluktur. Bu yüzden, okulun komedi ikilisi olarak bilinirler çünkü benzer bir boy farkına sahip popüler bir komedi ikilisi vardır. Sonuç olarak insanlar onları "All Hanshin Kyojin" takımı olarak da çağırırlar.
Yaz okulu sırasında, (başka bir sınıftan) çok uzun bir öğrenci ortaya çıkar ve Risa anında ona aşık olur, fakat uzun olduğu için geçmişinde erkeklerle ilgili şansı hep kötü olmuştur. Atsushi'nin de hoşlandığı bir kız vardır, böylece Risa ve Atsushi, kendi farklılıklarını bir kenara koyup birbirlerine, hoşlandıkları kişiyi elde etmede yardımcı olmaya karar verirler. Fakat birbirlerini daha iyi tanımaya başlamalarının üzerine Risa'nın, Atsushi için hisleri çiçeklenmeye başlar ve buradan itibaren aşk hayatı çok daha karmaşık bir hale gelir.


Chuunibyou demo Koi ga Shitai - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Yuuta Togashi, ortaokulda süper kahraman özentisi çocuksu hareketlerinden dolayı pek sevilmeyen ve arkadaşı olmayan biri olmuştur. Bu nedenle Yuuta, bu hareketleri bırakır ve lisede kimsenin kendisini tanımadığı farklı bir okula gider.
Yuuta ile aynı liseye giden Rikka Takanashi, ablası ile beraber Yuuta'nın oturduğu evin üst katına taşınmış ve okulda Yuuta ile aynı sınıfa düşmüştür. Rikka'nın da Yuuta gibi çocuksu hareketleri vardır, fakat onun aksine Rikka halen bu hareketlerine devam etmektedir.Rikka aynı zamanda kendisinin Yuuta ile bağlantılı olduğunu düşünmektedir. Yuuta eski hayatının açığa çıkmasından çok korkar ve Rikka'yı normal bir insan olduğuna ikna etmek ister.


Fate Stay Night - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Shirou Emiya, küçükken ailesini kaybetmiş ve Kiritsugu Emiya tarafından evlat edinilmiş bir lise öğrencisidir. Aynı zamanda üvey babasının ona öğrettiği büyü gücüne sahiptir. Nevar ki dünyada uzun zamandır kendini tekrar eden Kutsal Kase (Holy Grail) Savaşından habersizdir. Oysa kendisi de bu savaşta yer alacak yedi büyücü ustasından biri olacaktır. Yardımcısı Saber ile eğer bu savaşı kazanırsa, efsaneye göre Kutsal Kase'ye sahip olacaktır.


Aishiteruze Baby - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Kippei, sürekli kadın peşinde koşan bir kazanovadır. Ta ki, Yuzuyu hayatına girene kadar… Beş yaşındaki sevimli Yuzuyu'nun annesi, onu bırakıp gitmiş ve Kippei'nin ailesi, Yuzuyu'ya annesi bulunana kadar bakmak zorunda kalmıştır. Bunun üzerine, Kippei'nin aile meclisi toplanıp Yuzuyu'nun sorumluluğunu Kippei'ye verme kararı alırlar. Sürekli kızların peşinde koşan Kippei için küçük bir kıza annelik yapmak, sorumluluğunu almak en başta çok zor olsa da zamanla her şey değişir tıpkı Kippei gibi.


Rose Of Versailles - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Jarjeyes ailesinin altıncı kız çocuğu dünyaya geldiğinde, General Jarjeyes hiç oğlan çocuğu olmamasına kızarak yeni doğan kızını bir oğlan çocuğu gibi yetiştirmeye karar verir. Yıllar sonra Avusturya prensesi Marie-Antoinette Fransa'ya gelin gelir. Oscar, babasının ısrarları yüzünden genç prensesin önce koruması olacak sonra kraliyet muhafızlığa getirtilecektir.


Hakkenden Touhou Hakken Ibun - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Beş yıl önce ortaya çıkan bir salgında Ootsuka köyündeki hemen herkes ölür. Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran iki erkek ve bir kız bir araya gelerek, kendilerini arayan kişilerden saklanmak amacıyla bir kilisede yaşamaya başlarlar. Hayatta kalanlardan biri olan Shino, Hayat Kılıcı Murasame'yi kontrol etme gücüne sahiptir. İmparatorluk Kilisesi Murasame'yi ele geçirmek isteyince de huzurlu hayatları geçmişte kalır.


Bokura ga Ita - Online Anime Dizi İzle


 Anime Konusu

Nanami Takahashi, kısaca Nana'nın, popüler sınıf arkadaşı Motoharu Yano ile olan ilişkisi üzerine kurulu... Nana, okulun ilk gününde, okulun en popüler çocuğu Yano ile karşılaşır. Her ne kadar karşı koymaya çalışsa da Nana, kendini Yano’ya âşık bulur. Ancak kısa süre sonra Nana, Yano’nun eski kız arkadaşının bir araba kazasında öldüğünü öğrenir. Daha da kötüsü Yano hala eski kız arkadaşını seviyordur. Yuuki Obata'nın Shōjo mangasından uyarlamadır.
Manga 2005 yılında, Japonya'nın en itibarlı ödüllerinden olan; Shogakukan Manga ödülünü en iyi shojo manga dalında kazandı. 



Devil Survivor 2 The Animation - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Japonya umutsuz bir durumdayken; Dünya'nın bir felakete sürüklenmesine 7 gün kalmıştı.
"Hayatta Kalan 13 İblis", bilinmeyen işgalcilere karşı savaşabilmek için yeteneklerini elde etmek uğruna iblisler anlaşma yaparlar.Hayatta kalmak için kritik kararların verilmesi gerekir...


Clannad After Story - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

After Story'deki olaylar Clannad'ın bitiminden hemen sonrasında başlıyor ve sonraki 10 yıldaki olayları kapsıyor. Tomoya ve Nagisa'nın artık birlikte bir aile gibi yaşadığı zamanları...

Jigoku Shoujo - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

İnternette, büyük kin tutan insanların gece yarısında girdiklerinde onların yerine intikam alacağını söyleyen bir site hakkında dedikodular dolaşmaktadır. Dedikodulara göre, bu siteye
erişen kişi, intikam alınmasını istediği muhatabın ismini yazıp gönderdiğinde, Enma Ai isimli bir kız belirir ve kişiye lanetli bir bebek verir. Kişi bebeğe bağlı kırmızı ipi çektiğinde muhatap anında cehennemi boylayacaktır. Ancak lanetleyen kişi de öldükten sonra cehenneme gidecektir.


Karneval - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Nai, elinde kendisine bırakılmış bir bilezikle kendisi için çok değerli olan birini aramaktadır. Gareki ise gününü yankesicilik ve hırsızlıkla geçirir. Bu ikisi garip bir pansiyonda karşılaşır ve aniden Askeri Güvenlik tarafından aranan suçlular haline gelirler. Nai ve Gareki umutsuz bir şekilde dolanırken karşılarına ülkenin en güçlü savunma örgütü "Circus" çıkar...


To Aru Majutsu no Index - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Notları tehlikeli derecede düşük olan lise öğrencisi Touma Kamijou, Imagine Breaker denen bir güce sahiptir. Imagine Breaker, diğer bütün güçleri yenebilen ama karşılığında kullanıcının iyi şansını gittikçe zayıflatan bir güçtür. Touma’nın Imagine Breaker’ının gücü gerçekten de ölçülemez derecede kuvvetlidir ve bu yüzden de talihsiz Touma’nın doğaüstü güç seviyesi sıfırdır…Touma bir gün balkonunda beyazlar içinde bir kızla karşılaşır. Kız ise büyücüler tarafından kovalandığını söyler. Aslında bu kız bir rahibedir ve anıları zorla Index-Librorum-Prohibitorum, yani kilisenin 103,000 yasak metini ile değiştirilmiştir. 



Kamikaze Kaitou Jeanne Sezon - 2 - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

16 yaşında bir lise öğrencisi olan Marron, aslında Jeanne d'Arc'ın reenkarnasyonudur. Koruyucu meleği Finn'in yardımıyla Kaitou Jeanne'e dönüşerek karanlık güçlere karşı savaşır. Sanat eserlerinin içine gizlenerek insanların ruhlarını elegeçiren ve onları etki altına alan yaratıkları mühürleyerek yok eder. Ancak yaratıkları mühürlerken sanat eserleri de yok olur. Jeanne'i, sanat eseri hırsızı sanan polis ve polis şefinin kızı olan en yakın arkadaşı Miyako'yla başı derde girer. Bir yandan polisten kaçarken bir yandan da ortaya çıkan yeni bir "hırsız" olan Sinbad'la yarışmak zorunda kalır. Sinbad da yaratıkların peşindedir ama amacı ve kimin adına çalıştığı belli değildir.Marron, zamanla yan dairesine taşınan ve okul arkadaşı olan Chiaki adlı gizemli çocuğa aşık olur. Başlarda sadece bilgi edinmek için Marron'la yakınlık kuran Chiaki'nin duyguları da zamanla değişecektir.


Kamikaze Kaitou Jeanne - Sezon 1 - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

16 yaşında bir lise öğrencisi olan Marron, aslında Jeanne d'Arc'ın reenkarnasyonudur. Koruyucu meleği Finn'in yardımıyla Kaitou Jeanne'e dönüşerek karanlık güçlere karşı savaşır. Sanat eserlerinin içine gizlenerek insanların ruhlarını elegeçiren ve onları etki altına alan yaratıkları mühürleyerek yok eder. Ancak yaratıkları mühürlerken sanat eserleri de yok olur. Jeanne'i, sanat eseri hırsızı sanan polis ve polis şefinin kızı olan en yakın arkadaşı Miyako'yla başı derde girer. Bir yandan polisten kaçarken bir yandan da ortaya çıkan yeni bir "hırsız" olan Sinbad'la yarışmak zorunda kalır. Sinbad da yaratıkların peşindedir ama amacı ve kimin adına çalıştığı belli değildir.Marron, zamanla yan dairesine taşınan ve okul arkadaşı olan Chiaki adlı gizemli çocuğa aşık olur. Başlarda sadece bilgi edinmek için Marron'la yakınlık kuran Chiaki'nin duyguları da zamanla değişecektir.


Super Seisyun Brothers - Online Anime İzle


Anime Konusu

Hikaye genç ablaları ve küçük erkek kardeşleri içermektedir, Niimoto kardeşler kendilerine hayran ve Saitou kardeşlerin de gizemli bir kişiliği vardır. Hikayemiz kardeşlerin okulda ve evde ki günlük yaşamını anlatıyor.


Junjou Romantica - Online Anime Dizi İzl


Anime Konusu

Junjou Romantica:Takahashi Misaki, abisinin arkadaşı Usami Akihiko'dan özel ders almaya evine gider. Orada iki erkeğin aşkını anlatan bir roman bulur. Bu romanın baş karakterinin abisi olduğunu görünce ise çılgına döner.Junjou Egoist: Çocukluk arkadaşı Akihiko'ya aşık olan Kamijou Hiroki, parkta ağlarken Kusama Nowaki ile tanışır. Nowaki, Hiroki'den kendisinin özel hocası olmasını ister ve biraz zorla da olsa amacına ulaşır. Hikayenin ikinci kısmında ise Nowaki bir süre ortadan kaybolacaktır.Junjou Terorist: Bir üniversitede profesör olan You Miyagi, Takatsuki Shinobu'nun ilan-ı aşkıyla neye uğradığını şaşırır. Çünkü Shinobu eski eşinin erkek kardeşidir ve 18 yaşındadır.

Kimi ni Todoke 1.Sezon - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Kuronuma Sawako adlı liseli bir kız solgun ten rengi, uzun siyah saçları ve herkesin kendisini garip biri olarak görmesi ya da bir hayalet zannetmesi sonucu çevresindekiler tarafından Sadako olarak adlandırılmıştır. Aslında tek dileği arkadaş edinmek olan Sawako'nun işi, herkes kendisinden korkuyla kaçarken haliyle oldukça zordur. Ancak günün birinde popüler Kazehaya'nın, Sawako'yla konuşmasıyla bir anda genç kızın hayatındaki her şey değişecektir.


Shigofumi: Stories Of Last Letter - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Fumika ve Kanaka birer Shigofumi’dir. Bir nevi postacı denilebilecek Shigofumi’lerin görevi ise o kadar da sıradan değildir çünkü onların görevi ölen birisinden yaşayan birisine iletilmek üzere yazılan son mektupları ne pahasına olursa olsun sahiplerine ulaştırmaktır. Bu mektuplarda yazanlar insanların gerçek duygularını, sevgilerini, nefretlerini, umutlarını ve daha birçok şeyi son bir defa dile getirdikleri bağlantı araçlarıdır. Fumika ve Kanaka, çeşitli insanların hayatlarına girerek mektuplarını iletirken, zamanla Fumika’nın özel bir durumu ortaya çıkmaya başlar.

Sekai-ichi Hatsukoi - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Lisede yaşadığı ilk aşkı hayal kırıklığıyla sonuçlanan ve artık kimseye aşık olmamaya karar veren karakterimiz Onodera, babasının sahibi olduğu yayıncılık şirketinde kayırıldığı yönündeki dedikodulara kulak misafiri olunca Marukawa'da işe girmeye karar verir. Fakat önceki gibi çok sevdiği edebiyat alanında editörlük yapmak istediği halde kendini Shoujo manga departmanında bulur. Editör Şef hakkındaki övgüleri duyunca bir iki hafta katlanmaya karar veren Onodera başlangıçta şefi Takano-san'ı tanımasa da, sonradan onun lisedeki ilk aşkı olduğunu öğrenir. Üstelik Takano-san ona tekrar "Seni seviyorum" dedirtmeye kararlıdır. 


Kuroshitsuji - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Hikayemiz Viktorya döneminin İngilteresi'nde, karanlik bir atmosferde geçiyor. Aristokrat bir aileden gelme 12 yasindaki Ciel Phantomhive, evinin yanisi, ailesinin öldürülüsü ile kayiplara karismasinda 2 yil sonra aniden yaninda onu gölge gibi izleyen bir hizmetkarla geri döner. Artik Lord Phantomhive olan bu simarik görünen küçük velet, babasindan kalan baska bir mirasa da sahiptir; Kraliçe'nin bekçi köpekligi. Sadik usagi Sebastian ile beraber kraliyet ailesinin kirli islerini yaparken bir yandan da ailesinin intikamini almak için çabalar. Kimsenin bilmedigi seyse sevgili usagi Sebastian'la aralarindaki bag, kimsenin anlayamayacagi derinlik ve garipliktedir...Hikayenin en güçlü yani karakter islenisi ve çesitliligi; umarim çelik gibi iradesi ile ruhu seytanlarin agzinin suyunu akitan Ciel Phantomhive ve ugruna satanist olunasi iblis Sebastian Michealis'in maceralari hosunuza gider.


Gokusen - Online Anime İzle


Anime Konusu

Matematik bölümünden mezum olmuş çiçeği burnunda öğremen olan Yamaguchi Kumiko Shirogane Lisesinde atanır ve bu okulun en haylaz sınıfı olan 3D'nin sınıf öğretmeni olur.Yamaguchi okuldaki bütün öğretmenlerin umudunu kesmiş olduğu bu sınıfı adam edeceğine inanır ve yılmaz nitekim bu çabalarının boşa çıkmayacağı sınıfın önde gelen öğrencilerinden Sawada Shin'in güvenini kazanması ile birlikte sinyal verilmektedir.


Saiunkoku Monogatari - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Saiun İmparatorluğu'nda geçen hikayede; Kou Shuurei, asil bir aileye mensup bir kızdır. Ancak babasının kazancı oldukça azdır ve bu yüzden Shuurei, evin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli yerlerde çalışmaktadır. Ona, evin bakımında ayrıca Seiran da yardım etmektedir. Birgün, İmparatorun danışmanlarından biri Shuurei'nin evine, bir teklifle gelir. Yapacağı işin karşılığında 500 altın alacağını duyunca Shuurei hiç düşünmeden kabul eder. Teklife göre; Shuurei, İmparatorun karısı olacaktır ve İmparatoru, ülkeyi iyi yönetmesi için eğitecekdir. Seiran da, Shuurei ile birlikte askeriyeye katılır. İmparator, ülke işlerine hiç karışmamaktadır. Danışmaları bile onu, çoğu kez bulmakta zorlanmaktadır. Hele ki bir de İmparator'un gay olduğuna dair bir söylenti vardır ki bu Shuurei'nin içini rahatlatan tek şeydir. Çünkü; İmparator gay olduğu için kendisine dokunmayacaktır.

Chitose Get You - Online Anime İzle


Anime Konusu

Chitose, 11 yaşında beşinci sınıf öğrencisidir. Chitose'nin günlük yaşamındaki maceralarının ve Belediyede çalışan abisine olan aşkının anlatıldığı bu anime, yeni sezonun kısa süreli animelerinden. Chitose'nin hayal dünyası ve öğretmeninin ona uyguladığı zulüm, arkadaş çevresiyle birleşince oldukça keyifli bir anime çıkmış ortaya...


Avatar The Legend of Korra - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Korra, Güney Su Kabilesi'nden Subükücü bir kızdır. Avatar Döngüsü'nde Havadan sonra Su gelmektedir. Korra su, toprak ve ateşbükmede ustalaşmış, fakat henüz hava bükmede ustalaşmamıştır. Hava bükmeyi Aang ve Katara'nın oğlu, bir Havabükme ustası Tenzin'den öğrenecektir. Önceki dizinin aksine, The Last Airbender: Korra Efsanesi yalnızca bir yerde geçmektedir. Bu yer Cumhuriyet Şehri (Republic City)'dir. Bu yerde bükücü olan veya olmayan her milletten insan birlikte yaşamaktadır. Seride, karakterler, şehir içinde suç dolu ve bükme karşıtlarının isyanlarına karşı mücadele vermektedirler. Avatar bu kez "asabi, özgür ve dünyanın sorumluluğunu üstlenmeye hazırdır.

Working - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Japonya'nın kuzeyindeki bölgede, Hokkaido'daki Wagnaria isimli bir aile restoranında geçmektedir.16 yaşındaki Takanashi Souta küçük ve sevimli şeylere çok düşkündür. Bir gün ufak bir kız aniden ona iş teklifinde bulunur. Onu çok küçük ve sevimli bulan Takanashi işi kabul eder. Böylelikle bu aile restoranında tuhaf iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlar.


Pandora Hearts - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Duke Evleri'nden birinin varisi olan Oz Bezarius, 15 yaşına basar. Babasının yokluğunda şimdiye kadarki hayatı zengin ve rahat geçmiştir. Fakat reşit oluşunun kutlanacağı törende tüm bunlar değişir.Oz, anlayamadığı bir nedenden dolayı Abyss adlı karanlık bir hapishaneye yollanır. Buradan ise kan lekeli, siyah bir tavşan olan Alice adlı bir "zincir" tarafından kurtarılır ve onunla bir anlaşma yapar.Abyss'e düşüş nedeni, Alice faktörünün tüm bunlarla bağlantısı vePandora adlı organizasyonun kendisinden ne istediği ise bundan böyle yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır..


Miracle Train: Oedo-sen e Youkoso - Online Anime Dizi


Anime Konusu

Mucizeler Treni, 6 yakışıklı erkeğin umutsuz durumdaki bayanlara yardım ettiği, Oedo hattında bulunan efsanevi bir metro trenidir. Sadece sorunları olan bayanların binebildiği bu trende, Fumi Roppongi, Rintarou Shinjuku, Izayoi Tsukishima, Iku Shiodome, Saki Tochou, ve Itsumi Ryougoku isimli yakışıklılar, tren istasyonlarında her zaman onları ziyaret edecek konuklarını beklemektedir.



Strawberry Panic - Online Anime İzle


Anime Konusu

Astraea Tepesi'nde üç tane kız okulu vardır: Aziz Miatre Akademisi, Aziz Spica Akademisi ve Aziz Le Rim Akademisi. Astarea Tepesi erkeklerin giremediği dinsel bir yerdir.
Aoi Nagisa, Aziz Miatre Akademisi'ne transfer olmuş yeni bir öğrencidir. Okula geldiği ilk gün ormanda bir kızla tanışır. Bu kız 3 okulda ki tüm öğrencilerin sevdiği Etolie adında bir kızdır. Tüm öğrencilerin lideri konumundadır. Asıl adı ise Hanazono Shizuma'dır. Daha sonra Aoi bu kızın Etolie olduğunu öğrenince çok şaşırır.
Shizuma birkaç yıl önce Kaori Sakuragi adlı bir kıza aşık olmuştur, ancak Kaori hastalanır ve tedavisi olmadığı için ölür. Shizuma başlangıçta Nagisa'yı sadece Kaori'nin yerine koymak ister. Ancak ikisi birbirini tanıdıkça birbirlerinden hoşlanırlar... 


Sailormoon R 2.Sezon - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Bu sezon iki bölümden oluşur. İlk bölümde Ail ve Ann adında iki yabancının dünyaya yerleşip kendi hayat ağaçlarını canlı tutabilmek için diğer canlıların enerjilerini çekerler. Diğer bölümde Chibi-Usa adlı küçük bir kız gelir ve gümüş kristali bulup geleceğe dönmek ister. Annesini kurtarmanın tek yolu bu olduğunu düşünür. Usagi ve Mamoru'nun geleceğinin ne olacağı bu bölümde görülür.


Loveless - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

12 yaşında olan Aoyagi Ritsuka okulda 6. senesidir başka bir okula transfer olmuştur. Abisini kaybettiğinden bu yana çok yanlızdır. Ritsuka kimseyle arkadaş olmak istemez yanlız takılmayı tercih eder. Birgün okuldan çıkarken yanına Soubi adlı yetişkin bir genç gelir ve ona abisi Seimei'yi tanıdığını söyler. Onunla beraber konuşurlar ve fotoğraf çektirirler. Ritsuka fotoğraflara bakarken daha sonra bir anda onu öper ve onu sevdiğini söyler Ritsuka olanlara çok şaşırmış ve inanmakta güçlük çekmektedir. Ritsuka'ya onu hep koruyacağını ve her şeyi yapacağını onun için savaşacağını söyler. O sırada 2 kişi ortaya çıkar. Loveless (sevgisiz) için geldiğini söyler. Loveless Ritsuka'nın gerçek adıdır. Beloved(sevgili) ise onun abisinin adıdır. Ritsuka yavaş yavaş geçmişi, aslen ne olduğunu anlamaya başlar. Soubi önceden Beloved'in savaşçısıdır şimdi ise Ritsuka'nın savaşçısı olmuştur.


Air Gear - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Minami Itsuki (Ikki), Higachu Lisesi'nde East Side Gunz çetesinin lideridir.
Bir gün Air Treck kullanan bir StormRiders çetesi olan Storm Sader adlı bir çete tarafından küçük düşürülür. Yanında kaldığı 4 genç kızdan oluşan Noyamano ailesinin gizli odasında bir çift Air Treck bulur. Yeni bulduğu air trecklerle intikamını almak için Storm Sader çetesinin liderini arayan Ikki, kendini, tamamen yabancısı olduğu, anlamadığı bir dünyada bulur ve başına olmadık dertler açar. Ancak kısa bir süre sonra, uçmanın verdiği hisse bayılır ve kendisini Air Treck dünyasına kaptırır.


Chobits - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Hideki üniversite okumak için bir köyden Tokyo'ya gelen bir öğrencidir. Tokyo'ya geldiğinde etrafa çok yabancı kalır. Herkesin yanında bir kız olduğunu fark eder fakat bu kızların başından bir şey çıkmaktadır. Hideki, sonraları etrafından, bunların birer robot olduğunu öğrenir. Kendisi de bir tane almayı çok ister fakat parası yoktur. Bir gün vine giderken çöpte bir robot görür. Onu evine alır. Robotun tek diyebildiği "Chii"dir... Hideki ona chii adını verir. O sıralar ortalıkta "Chobiltler" dedikodusu dolaşmaktadır. Acaba yavaş yavaş her şeyi öğrenen ve dedikodudaki gibi duyguları olan chii, bir chobit midir? Hideki, chii'nin geçmişini araştırmaya başlar...



K-Project - Online Anime İzle


Anime Konusu

Aşina olduğumuzdan biraz daha farklı seyreden bir dünyada geçen K, hayatı yedi kral arasındaki psişik bir savaşın içine sıkışmış bir gencin hikayesini anlatır.
Ashinaka Lisesi eşsiz ortamı ile ünlüdür: tüm kampüs bir ada üzerine inşa edilmiştir. Yashiro Isana nam-ı diğer Shiro okulun çatılarından birinde bir kedi ile öğle yemeği yemektedir. Öğle yemeği molasından sonra, Shiro sadece bazı korkutucu görünümlü adamlar tarafından izlenen, yaklaşan okul festivali için hazırlık yapmak amacıyla arkadaşı Kukuri'ye getir götür işlerinde yardım etmeye gider.


Beelzebub - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

 İblislerin kralı, oğlu Prens Beelzebub'u, dünyaya yollar. Ancak dünyayı yıkacak ve dengeyi yok edecek bu prens, halen bir bebektir. Diğer taraftan lisede okuyan bir serseri olan Tatsumi Oga, şartlar gereği, kendini bir anda Beelzebub adlı bu bebeğin bakıcısı olarak bulur. Bebeğin asıl bakıcısı olan Hilda, durumu Tatsumi'ye anlatır ancak saf kötüye ve çok güçlü kişilere bağlanan Beelzebub'u, Tatsumi'den ayıramaz. Dünyanın sonunu getirecek Beelzebub'a bakmak zorunda Tatsumi, yanından bir dakika bile ayıramadığı bu ufaklıkla ne yapacaktır ..


Otome Youkai Zakuro - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

 Hafifçe alternatif bir Japonya’da Meiji Dönemi’dir ve Gregoryan takvimi yeni yeni etkisini göstermeye başlamıştır. Irklar arasında uzlaşmayı desteklemek için, kasabanın youkai tarafından tilki kulaklı kızlar ile insan askerlerden seçilen temsilciler bir araya getirilmiştir. Peki, Zakuro’nun güçlü kişiliğiyle insan sezgileri çarpıştığında ne olacaktır?


Suiseil no Gargantia - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

 Uzak bir gelecekte, uzayın derinliklerinde Galaktik İnsan İttikafı kurulmuş ve ittifaka mensup üyeler hayatta kalabilmek için , soykırım yapmaya çalışan , uzaylı bir ırka karşı hayatta kalma savaşı vermektedir .
Bu sırada Dünya tamamen sular altında kalmış , insan ırkı büyük gemilerden oluşan topluluklarda, denizin altından çıkardıkları hurdalarla hayatlarını devam ettirmektedir.
Kahramanımız Glaktik İnsan İttikafı'ında görevli , 16 yaşında bir Teğmen olan (Bu yaşta bu başarı takdire şayan ) Red'dir . Genç teğmen ve komuta ettiği insansı savaş robotu Cheamber güçlü bir saldırı esnasında, uzaydaki bir solucan deliği tarafından yutulurlar.Chamber tarafından hayati fonksiyonlarını korumak için 6 ay uyutulan Red gözlerini açtığında kendini Dünya adlı gezegende bulur .


Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Hachiman Hikigaya yaşadığı belli bir olay sürecinin ardından antisosyal bir kişiliğe bürünmüştür. Bu yüzden, Hachiman'ı hizaya sokmak isteyen öğretmeni Shizuka Hiratsuka kendisini bir kulübe götürür. Götürdüğü kulüp olan "Kamu Hizmetleri Kulübü"nde okulun en dikkat çekici öğrencilerinden biri olan Yukino Yukinoshita ile karşılaşır.
Hemen ardından da kendi gibi okulun sorunlu öğrencileriyle baş etmek zorunda kalacaktır. 


Jinrui Wa Sutai Shimashita - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Yüz yıllar sonra doğum oranlarının hızlı bir şekilde düşüşüyle birlikte nüfus büyük bir oranda azalmıştır ve Dünya perilerin yaşadığı bir hale dönüşmüştür. Dünya üzerindeki en zengin tür "Periler", yüksek zekalarıyla birlikte ile 10 cm boyunda ki yaratıklardır.
Kahramanımız, insanlar ve periler arasında bir nevi hakem-arabulucu görevi üstlenmektedir. Dedesinin geri dönüşüyle birlikte Peri arkadaşlarımıza bir "Merhaba" demek ister fakat bunun o kadar basit olmadığını anlaması çok sürmez... 


Chrome Shelled Regios - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Uzak bir gelecekte yaratıklar çevre kirliliğinden etkilenerek her yeri ele geçirmiş ve insanları Regios denen gezici şehirlerde yaşamaya zorlamaya başlamışlardır.Zuellini adlı bir başka Regios şehrinde bağımsız bir okula Layfon Alseif adlı bir genç transfer olur.Layfon isteksizce de olsa, üçüncü sınıf öğrencisi Nina Antalk’nun liderliğinde, 17. Dövüş Sporları Ünitesi’ne katılır.İsteksiz olmasının nedenini acemiliğine vuran ekip arkadaşlarının bilmediği ise Layfon'un aslında usta bir 'Gök Savaşçısı' olduğudur.


Zetsuen No Tempest - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Olay ailesi ve bir arkadaşı, bir katil tarafından öldürülen ana karakterimiz Mahiro Fuwa etrafında gelişiyor. Mahiro öldürülen kız kardeşi için intikam istiyor, ve bu yüzden bir büyücü ile anlaşma yapıyor anlaşmanın şartları gereği Mahiro ile arkadaşı Yoshino dünyayı kötülerden arındırmak zorunda.


Zetman - Online Anime Dizi İzle


Anime Konusu

Üst sınıf zenginlerin yüksek bahislerle özel mekanlarda dövüştürdüğü "players" adlı yaratıklar, bir kaza sonucu iradelerini kazanarak yeryüzüne çıkarlar ve insanları öldürmeye başlarlar.
Bunun üzerine "players" adı yaratıklarla savaşmak üzere ZET adında insanüstü güçlere sahip yeni varlıklar üretilir. Jin Kanzaki de bir ZET olmasına rağmen üreticisi tarafından normal bir insan gibi yetişmesi için kaçırılmıştır.
Hayatını adalet duygusuyla ve zor durumda olanlara yardım ederek sürdüren bir çocuk haline gelen Jin'in, bir "players" tarafından saldırıya uğramasıyla şimdiye kadar saklı duran ZET güçleri açığa çıkar.